Trænger taget til at blive repareret, eller skal der lægges et helt nyt tag på huset? Uanset hvilken form for tagarbejde du har brug for professionel hjælp til, står vi klar til at løse opgaven.

​Der er mange fordele ved at udføre en tagrenovering eller lægge et nyt tag på huset, og det vil vi hos Tømrerfirmaet Henrik Hedeager rigtig gerne hjælpe dig med.

​Vi er eksperter inden for lægning af nyt og renovering af tag, så vi kan løse dine opgaver til attraktive priser i Randers, Grenaa, Aarhus og på hele Djursland.

​En tagrenovering kan spare dig for mange penge

Synes du også, at din elregning er alt for høj? Så læs med her. Vælger du at renovere taget eller lægge et helt nyt tag på huset, så kan du med god samvittighed kalde det en investering og endda en god en af slagsen, når det kommer til din varmeregning.

​En tagrenovering eller et nyt tag kan nemlig hjælpe dig med at skabe store besparelser på din varmeregning, samtidig med at husets værdi og holdbarhed styrkes i mange år frem.

​Vores arbejdsområder inden for tagarbejde

Vi kan blandt andet tilbyde følgende arbejdsområder inden for tagarbejde:

  • Isolering af taget
  • Udskiftning af dit gamle tag
  • Lægning af nyt tag
  • Tagrenovering
  • Energirenovering

Du kan med andre ord få den tagløsning hos os, som du har brug for, og som sparer dig penge på den lange bane.

​Fagligheden er i højsædet hos os

God service og arbejde i høj kvalitet er blandt kerneværdierne hos os, og vi har samtidig mange års erfaring inden for tagrenovering og andet tagarbejde, hvilket sikrer dig, at du trygt kan lægge din opgave i vores hænder og samtidig være sikker på at få et flot og holdbart resultat.

​Vi er desuden medlem af Byg Garanti, så du altid vil være sikker på at få udført dit arbejde hos os i høj kvalitet.

​Hvad koster et nyt tag?

Hvor meget et nyt tag koster afhænger meget af den konkrete opgave. Prisen på et nyt tag varierer nemlig alt afhængigt af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilke materialer der skal bruges. Der er forskel på, om du skal have lagt et eternittag, et skifertag, et tegltag eller et tagpaptag, og om det skal lægges på et stort helårshus, et sommerhus eller på en garage.

​Kontakt os og få en konkret pris på din opgave

Ønsker du en konkret pris på dit nye tag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med en billig pris.

​Kontakt os på telefon 86 38 10 18 eller benyt kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Vi udfører tagrenovering og lægning af nyt tag på hele Djursland og omegn, og vi glæder os til også at løse din opgave.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig enten pr. mail eller telefon.​