​De fleste kender følelsen af at åbne varme- eller elregningen og finde et beløb, som man synes er alt for stort.

​Kender du også til den følelse? Så er du kommet til det rette sted, for hos Tømrerfirmaet Henrik Hedeager er vi specialister i energirenovering.

​Vi hjælper kunder i Aarhus, Randers og på hele Djursland med at sænke deres energiudgifter, og vi vil også rigtigt gerne løse din opgave. Skal du alligevel have foretaget en ombygning, kan vi med fordel hjælpe dig med at energioptimere boligen.

​Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde

Når vi udfører energirenovering af huse, er der en lang række af knapper, der kan skrues på for at sænke varme-og elregningen.

​Sagt på en anden måde, forskellige huse og hjem kan have vidt forskellige energimæssige udfordringer.

​Hos nogle kan der være brug for nye mere energivenlige vinduer eller døre, mens andre måske har behov for at få isoleret loftrummet.

​Uanset hvad opgaven er og hvor stor den er, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, så vi kan løse din specifikke opgave med energirenovering.

En energirenovering hæver værdien på dit hus

Når du vælger en energirenovering, er der også gevinst at hente andre steder end på regningerne.

​I og med at dit hjem bliver mere miljøvenligt og energieffektivt, bliver det også langt mere attraktivt for købere, når/hvis du engang skal af med det. Derfor er det en rigtig god investering for dig som husejer, at få en energirenovering.

​Skal vi hjælpe dig med at energirenovere dit hus?

Lad os hjælpe dig med at finde frem til de rette løsninger for dit hjem, så giver vi selvfølgelig et godt og uforpligtende tilbud.

​Du skal blot kontakte os på 86 38 10 18, så tager vi os en snak om dine ønsker i forhold til en energirenovering. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os og få et godt tilbud