Drømmer du om, at der skal nyt tag på dit hus? Så lad Tømrerfirmaet Henrik Hedeager klare den opgave. Uanset hvilken form for tagtype du ønsker, kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i lægning af tag og har mange tilfredse kunder i Randers, Grenå, Aarhus og resten af Djursland. 
Vores kerneværdier er god service og arbejde i høj kvalitet. Vi har også mange års erfaring inden for tagarbejde. Det betyder, at du trygt kan overlade opgaven i vores hænder. Vi sikrer, at du får et flot og holdbart tag. 

Hvornår bør man få lagt nyt tag?

Et tag bliver udsat for vejrets påvirkninger året rundt - både sne, frost, regn og sol. Der er mange forhold, der afgøre, hvornår der skal et nyt tag til. Derfor er det svært at sige præcist for lang levetid et tag har. Et hus er sundt, når taget er tæt. Er der fare for at taget bliver utæt, så bør man få et nyt tag. Står huset overfor en større renovering eller ombygning, så kan det også være en idé at få tjekket taget i samme omgang.

Nyt tag, men hvilken slags?

Når man vælger at få lagt tag, er det vigtigt at vælge et der passer til husets udtryk og stil. Hvis du er i tvivl om, hvilken tagtype du skal vælge til dit hus, så hjælper vi gerne med professionel rådgivning og vejledning. Vi kigger både på husets udtryk som helhed og på selve tagkonstruktionen. 
I forbindelse med ældre huse, kan det være en god idé også at tænke på at efterisolere taget, før der lægges nyt tag på. Vælger man at efterisolere, vil der være mærkbare gevinster på varmeregningen. 

​Hvad koster et nyt tag?

Prisen på det nye tag afhænger meget af den konkrete opgave. Prisen varierer nemlig alt afhængigt af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilke materialer der skal bruges. Der er forskel på, om du skal have lagt et eternittag, skifertag, tegltag eller et tagpaptag, og om det skal lægges på et stort helårshus, et sommerhus, en tilbygning eller på en garage.

Få et godt tilbud på nyt tag 

Ønsker du at få en mere præcis pris på, hvad nyt tag koster til netop dit hus, så er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på netop den opgave, du skal have udført. Kontakt os på telefon +45 86 38 10 18 eller send en mail til hh@henrikhedeager.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag