Drømmer du om, at der skal nyt tag på dit hus? Så lad Tømrerfirmaet Henrik Hedeager klare den opgave. Uanset hvilken form for tag, du ønsker dit nye tag skal være, så kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i lægning af nyt tag og har mange tilfredse kunder i Randers, Grenaa, Aarhus og resten af Djursland. 
Vores kerneværdier er god service og arbejde i høj kvalitet. Vi har også mange års erfaring inden for lægning af nyt tag. Det betyder, at du trygt kan lægge opgaven med nyt tag i vores hænder. Vi sikrer, at du får et flot og holdbart nyt tag. 

Hvornår bør man få nyt tag?

Et tag bliver udsat for vejrets påvirkninger året rundt - taget bliver udsat for både sne, frost, regn og sol. Der er mange forhold, der afgør, hvornår der skal et nyt tag til. Derfor er det svært at sige præcist for lang levetid et tag har. Et hus er sundt, når taget er tæt. Er der fare for at taget bliver utæt, så bør man få et nyt tag. Står huset overfor en større renovering, ombygning eller tilbygning, så er det også nærliggende i den forbindelse at få nyt tag.

Nyt tag, men hvilken slags?

Når man vælger at få nyt tag, er det vigtigt at vælge et tag, der passer til husets udtryk og stil. Derfor vurderer vi hvert enkelt hus, når der skal lægges nyt tag. Hvis du er i tvivl om, hvilket nyt tag, du skal vælge til dit hus, så hjælper vi gerne. Vi kigger både på husets udtryk som helhed og på selve tagkonstruktionen. 
I forbindelse med nyt tag på et ældre hus, kan det være en god idé også at tænke på at efterisolere taget, før der lægges nyt tag på. Vælger man at efterisolere, vil der være mærkbare gevinster på varmeregningen. 

​Hvad koster et nyt tag?

Hvor meget et nyt tag koster afhænger meget af den konkrete opgave. Prisen på et nyt tag varierer nemlig alt afhængigt af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilke materialer der skal bruges. Der er forskel på, om du skal have lagt et eternittag, et skifertag, et tegltag eller et tagpaptag, og om det skal lægges på et stort helårshus, et sommerhus eller på en garage.

Få en pris på nyt tag

Ønsker du at få en mere præcis pris på, hvad nyt tag koster til netop dit hus, så er du velkommen til at kontakte os. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på netop den opgave, du skal have udført. Kontakt os på telefon +45 86 38 10 18 eller send en mail til hh@henrikhedeager.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.