Tømrer med +30 års erfaring

Drømmer du om en ny tilbygning? Måske nyt tag? Eller trænger huset til en ombygning? Uanset hvilken form for tømrerarbejde, det drejer sig om, så kan vi hos Tømrerfirmaet Henrik Hedeager klare opgaven. Vores team af dygtige tømrer har +30 års erfaring indenfor faget, og kan altid mande op eller ned efter størrelsen af din opgave.

​Arbejde i høj kvalitet og god service er nogle af vores kerneværdier, og derfor går vi meget langt for at sikre, at du som kunde er tilfreds med vores arbejde. Vi lægger vægt på den gode dialog, så der ikke opstår misforståelser undervejs, og vi sørger naturligvis altid for at overholde de aftalte leveringstider og den aftalte pris.

Størrelsen af tømrerarbejdet er ikke afgørende

Vi kan løse alle opgaver inden for tømrerfaget, men blandt vores specialer er følgende opgaver:

Kontakt os for et godt tilbud

toemrer-grenaa-randers-aarhus-djursland

Energioptimering af bolig

Synes du, at dine varmeregninger er alt for dyre? Vi kan hjælpe dig med at undersøge om der er muligheder for at energioptimere din bolig, så den bliver mere miljøvenlig og energieffektiv. Ved at energioptimere boligen, optimeres indeklimaet og varmeregningen reduceres - derfor er det en rigtig god løsning, der som regel kan betale sig. Kontakt os for at høre mere om denne løsning. 

Få rådgivning og vejledning af vores tømrer

Der kan være rigtig mange forskellige ting at tage stilling til, når man skal bygge til, bygge om eller bygge nyt. For at være sikker på at få den rette løsning, kan det godt betale sig at tage en professionel tømrer med på råd fra start af.

Vores tømrerfirma har mange års erfaring inden for branchen, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med for eksempel valg af materialer.

Vi vejleder dig også gerne i forbindelse med mulighederne, når det kommer til ombygning eller tilbygning.

Grundet vores mangeårige erfaring har vi udført en række forskellige opgaver, og vi kan derfor komme med nogle forskellige forslag eller ideer, som du måske ikke selv har tænkt over, eller som du måske ikke troede kunne lade sig gøre.

Vi hjælper dig med andre ord gerne til at finde den rette løsning.

Tømrerfirma gennem flere generationer

Tømrermester Henrik Hedeager overtog firmaet i Ørum Djurs i år 2000. Da havde der allerede været tømrerfirma på adressen gennem flere generationer. I dag dækker firmaet hele det område, der tidligere hed Århus Amt, fra Randers til Aarhus og Grenå samt hele Djursland.

Vi anvender udelukkende anerkendte samarbejdspartnere til vores opgaver, og vi er selvfølgelig også medlem af Byg Garanti, hvilket er din sikkerhed for et resultat i top kvalitet.

toemrer-grenaa-randers-aarhus-djursland

Hvad koster en tømrer i timen?

Der er meget stor forskel på, hvad en tømrer koster i timen. Det gælder både fra firma til firma, men også fra opgave til opgave. De fleste tømrerfirmaer giver dog som udgangspunkt ikke en timepris, når de skal løse en opgave for en kunde, og det gør vi som regel heller ikke. Det er mest almindeligt at give en timepris ved meget små opgaver, mens det er mest udbredt at give et fast tilbud ved større opgaver.

Hvor meget den endelige pris lyder på afhænger i høj grad af, hvad det er for en opgave, du skal have udført. Der er nemlig stor forskel på, om vi skal bygge et helt nyt hus, eller om vi skal foretage en mindre tagrenovering.

Derudover afhænger prisen også af, om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer, eller om der er tale om nogle helt særlige ønsker til arbejdets udførelse, som vi skal tage højde for.

Ønsker du en billig pris på din opgave, er du derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt vores tømrerfirma og hør mere om mulighederne

Vi nyder at blive kontaktet af både nye og gamle kunder, så vi sammen kan finde frem til de rigtige løsninger til den rette pris.

Vi hører derfor meget gerne fra dig, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse lige netop din opgave, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning eller vejledning.

Du kan med fordel kontakte vores tømrerfirma på telefon +45 86 38 10 18

​Vi glæder os til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med at komme et skridt nærmere byggedrømmen!​

Ring i dag og hør mere