Vinduer spiller en stor rolle i et hjem, da de både er med til at fuldende husets stil og samtidigt bidrager til at kaste lys i dine rum.

​Derfor stilles der også store krav til nye ruder og døre, og det er derfor vigtigt, at du vælger de rette.

​Det og meget mere kan Tømrerfirmaet Henrik Hedeager hjælpe dig med, så du får de helt rette vinduer til dit hjem. Vi rykker ud i Aarhus, Grenaa, Randers og på hele Djursland.

​Spar penge på varmeregningen med udskiftning af vinduer

Vi tror på, at du sagtens kan finde mere interessante og fordelagtige steder at lægge dine penge end i unødvendigt store varmeregninger, og professionel hjælp til udskiftning af vinduer er et stort skridt på vejen mod at reducere dem.

​Er dine vinduer gamle og slidte, så lad os hjælpe dig med udskiftning af vinduer. Vi vejleder både med hensyn til energibesparelse og stilen, så du får nogle nye vinduer, der komplimenterer dit hjem, og samtidig sparer dig penge.

​Har du behov for udskiftning af døre og vinduer?

Uanset hvad der vil være mest fordelagtigt for dig og dit boligprojekt, så finder vi en løsning.

​I nogle tilfælde kan det eksempelvis være billigere og bedre at renovere de gamle vinduer frem for at montere nye vinduer, og dermed sikrer du også husets oprindelige stil.​

​Det er derfor en god ide at kontakte en professionel, så du får den løsning, der er økonomisk bedst for dig.

​Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer kommer an på opgavens omfang. Vi råder derfor altid til at kontakte os, da vi derfra kan give en nøjagtig pris.

​Vi er altid klar til hjælpe og til at besvare dine spørgsmål om nye vinduer og giver også gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer.

​Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon: 86 38 10 18 eller kontakte os via. vores kontaktformular.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen, og vi kontakter dig enten pr. mail eller telefon.​