Vinduer og døre har både en funktionel og en æstetisk funktion i et hus. De bidrager til naturligt lys i boligen, men også til en funktionel del ved at kunne åbne huset op til omverdenen. 
Der er store krav til nye vinduer og døre, derfor er det vigtigt, at man vælger de rette, når man står over for en udskiftning. Vi har hos Tømrerfirmaet Henrik Hedeager har vi en bred erfaring indenfor alt tømrerarbejde, og har hjulpet private og erhvervskunder med udskiftning af vinduer og døre i Aarhus, Grenå og Randers omegn gennem mange år.

Har du brug for en professionel tømrer til at skifte og montere nye vinduer eller døre? Så står vi altid klar til at hjælpe dig!

Kontakt os for en god aftale

Udskiftning af vinduer reducerer varmeregningen

Når du vælger at udskifte husets gamle vinduer til nye, vil du opleve at de holder bedre på varmen i huset. Dette har også en anden positiv effekt, og er at det giver en besparelse på varmeregningen. 

Det er desuden også vigtigt at vælge vinduer, der komplementerer dit hus. Vi er klar til at hjælpe dig med dette, når du vælger os til udskiftning af dine vinduer. Det er vigtigt for os, at du oplever en god service og at vi sammen finder frem til den rette løsning til dig. 

Trænger huset også til et nyt tag eller skal der en tilbygning til, kan vi også hjælpe med det.

Hvor lang tid tager udskiftning af vinduer og døre?

Det er individuelt, hvor lang tid udskiftning af vinduer og døre tager. Det kommer først og fremmest an på antallet af vinduer og døre der skal skiftes, men også om alt er i stueplan eller om der er flere etager. Oftest kan udskiftning af alle husets vinduer og døre dog klares på få dage. 

Ønsker du en mere præcis tidsramme, kan du spørge ind til dette i forbindelse med udarbejdelse af dit tilbud. Når vi kender antallet af vinduer og døre, der står over for en udskiftning, kan der gives et mere præcist svar. 

Vil du have en pris på udskiftning af vinduer og døre?

For at kunne give en pris på udskiftning af vinduer og døre i netop dit hus, har vi brug for mere information omkring opgaven og dens omfang. Derfor kan du få en mere præcis pris ved at tage kontakt til os. 

Vi står også klar til at svare på de andre spørgsmål  der måtte være i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre i dit hus. 
Du kan komme i kontakt med os ved at ringe på telefon+45 86 38 10 18 eller på mail hh@henrikhedeager.dk. Derudover har du også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os og få et godt tilbud