Ombygning i Randers, Grenå og Aarhus

Drømmer du om en ombygning af huset? Eller ønsker du at vide mere om de muligheder der er med en ombygning? Så er Tømrerfirmaet Henrik Hedeager de helt rette at kontakte. 

En ombygning af huset er med til at give en bedre fordeling af rummene og bedre indretning i huset, hvis du vel og mærke allerede har de kvadratmetre, du har brug for. Handler det om at få mere plads, er det måske en tilbygning til huset, der skal til. Vi har i mange år hjulpet mange tilfredse kunder i Randers, Grenå og Aarhus omegn, har du også brug for vores hjælp står vi altid klar.

Ring allerede i dag

Ombygning af 50’er, 60’er eller 70’er hus

Det opleves ofte, at huse fra 50’erne, 60’erne eller 70’erne er indrettet på en anden måde, end man vil gøre i dag. Huset har måske det rette antal kvadratmetre til ens behov, men der skal en ombygning til, før huset er indrettet mere praktisk til din dagligdag.

Uanset om huset kræver en mindre eller en større ombygning, så står vi klar til at udføre opgaven. Skal der under opgaven også foretages udskiftning af vinduer og døre eller et nyt tag, så er vi også behjælpelige med det.

+30 års erfaring med ombygninger 

Når du vælger os til at stå for ombygningen af dit hus følger der 30 års erfaring med. Dermed er dit husprojekt i de kyndigste hænder under hele processen. 
Udover vores mange års erfaring er vi også medlem af Byg Garanti. Det er din garanti for at opgaven bliver udført i den højeste kvalitet. 

Pris på ombygning af hus

Ønsker du en pris på ombygning af dit hus efter dine ønsker og behov, eller har du brug for mere information eller inspiration inden du beslutter dig for, hvordan ombygningen skal være? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon +45 86 38 10 18 eller på mail hh@henrikhedeager.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør mere