Er huset ikke stor nok? Så kan en tilbygning til huset være svaret. En tilbygning skaber mere plads i huset, men gør også huset mere energivenligt og mere attraktivt. Det er ofte nemmere at udvide huset end at lave en første sal og samtidig er kvadratmeterprisen mindre, jo større tilbygningen er. 

Vi har stor erfaring med tilbygninger til alle typer af huse og vi hjælper gerne dig med en tilbygning til dit hus. På den måde kan du få mere plads i huset, så huset passer bedre til dine behov og ønsker. 

(Moderne) tilbygning til gammelt hus

Uanset om du vil bevare stilen og karakteren i et gammelt hus eller om du vil give huset et moderne løft, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tilbygninger, og har lavet mange af dem til alle typer af huse. 

Hvis tilbygningen kræver ombygning af det eksisterende hus for at tilbygningen er mest ideel, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi hjælper også med at lægge nyt tag på både tilbygningen og et eksisterende hus.

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, hvis du har et nyere hus, som du ønsker at udvide med en tilbygning. Vi ønsker blot at din bolig har den plads du ønsker. 

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning til dit hus

Står du overfor at skulle have bygget en tilbygning til huset, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe med både en tilbygning og andre former for tømreropgaver. 

Du kan kontakte os ved at ringe +45 86 38 10 18 eller sende en mail til hh@henrikhedeager.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.