Tilbygning i Randers, Grenå og Aarhus

Er huset ikke stor nok? Så kan en tilbygning til huset være svaret. En tilbygning skaber mere plads i huset, men gør også huset mere energivenligt og attraktivt. Det er ofte nemmere at udvide huset end at lave en første sal og samtidig er kvadratmeterprisen mindre, jo større tilbygningen er. 

Hos Tømrerfirmaet Henrik Hedeager har stor erfaring med tilbygninger til alle typer af huse, og vi hjælper gerne dig med en tilbygning til dit hus. På den måde kan du få mere plads i huset, så det passer bedre til dine behov og ønsker. 

Vi kører gerne ud og hjælper private og erhvervskunder i Randers, Aarhus, Grenå og resten af Djursland. 

Ring allerede i dag

(Moderne) tilbygning til gammelt hus

Uanset om du vil bevare stilen og karakteren i et gammelt hus, eller om du ønsker at give boligen et moderne løft, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med tilbygninger, og har lavet mange forskellige til alle typer af huse. 

Hvis projektet kræver ombygning af det eksisterende hus for at tilbygningen er mest ideel, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi kan naturligvis også lægge det nye tag på både tilbygningen og på det eksisterende hus hvis der er behov for dette.

Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, hvis du har et nyere hus, som du ønsker at udvide med en tilbygning. Vi ønsker blot at skabe den plads du ønsker. 

Desuden kan vi hjælpe med:

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning til dit hus

Står du overfor at skulle have bygget en tilbygning til huset, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe med alle typer tømreropgaver. 

Du kan kontakte os ved at ringe +45 86 38 10 18, sende en mail til hh@henrikhedeager.dk eller udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os og få et godt tilbud